1 Mayıs 2013 Çarşamba


YILIN İÇ ÇAMAŞIRI MODASI

Kadınlar için iç çamaşırı önemli bir ayrıntıdır. Kimileri öncelikli olarak rahatlığı tercih ederek ayrıntılara fazla dikkat etmezken kimi kadınlar için de hangi kıyafetle hangi rengin ve modelin giyildiği ayrı bir önem taşır. Hatta çoğu zaman kadınların gerçek iç dünyasını yansıtır iç giyim.
Kadınların iç çamaşırı seçimindeki titizliklerinin nedeni, önce kendilerini seksi ve hoş hissetmek, ardından da partnerlerini etkilemektir.  Tüm kadınlar da bilir ki, erkekler de iç çamaşırı titizliğinde kadınlarla yarışır durumda.
Peki iç çamaşırı seçerken renklere dikkat ediyor muyuz? Yapılan anketlere göre sarışınlar genellikle  siyahı, yeşili ve mavinin koyu tonlarını tercih ediyor. Kızıl saçlı kadınlar yeşil, pembe ve diğer pastel renklerdeki iç çamaşırlarından hoşlanıyorlar. Esmerler ise, tenlerinin rengine göre en çok kırmızı, beyaz ve bazen siyah iç çamaşırlardan hoşlanıyor.
Hangi renk iç giyim ürünleri sizin için en uygunu bunu öğrenmek için biraz araştırmakta fayda var. İşte renklerin aslında bize söylemek istedikleri:
Mavi: Bu, evliliğe ve aşka olan inancı itiraf eden bir renk. Canlı mavilerin taze havası, pastel mavilerin klasik görünümü de dâhil seçtiğiniz mavi tonu aşkınızın sonsuzluğunu ve sevginizi tarif ediyor.
Fildişi: Bu renk geleneksellik ipuçları veriyor. Beyazla kontrast halinde kullanıldığında fildişinin yumuşak tonları gözleri ve gülümsemeyi ön plana çıkarıyor.
Lila: Tutku ve romantizm bu renkte birleşiyor ve büyülü bir arzu havası yaratıyor. Aynı zamanda eski moda değerlerin ve modern hayallerin bileşimi olarak da kabul ediliyor.
Pembe: Dişiliği ön plana çıkaran bu renk aynı zamanda romantizmin de had safhada temsilcisi. Toz pembe gibi masum tonlar genç kız hayallerini, idealleri ve sonsuz aşkı ifade ediyor.
KırmızıHer dilde olduğu gibi aşkın rengi, kırmızı. Kırmızı iç giyim, içten duyguları, saf romantizmi, büyüyü, tutkuyu anlatıyor. Kırmızı renk, insanın sözlerle ifade edemediği duyguların temsilcisi.
Siyah: Bu renk de en az kırmızı kadar romantizmin büyüsünün rengi olarak kabul ediliyor. Ancak içerisinde en az tutku kadar gizem, içe kapanıklık ve ifade edilemeyen duygular barındırıyor.
Beyaz: Masumiyetin rengi olan beyaz saflığı, dürüstlüğü ifade ediyor. Beyaz iç giyim biraz da çekingenliğin simgesi.
Bu sezonun trendlerinde yine ekru ve siyahlar boy gösterirken tutkunun renkleri olan morlar ve kırmızılar da mağazalarda sıklıkla göreceğimiz renkler olacak. Anıl, gallipoli, ladyeleni, iç çamaşırı markalarının yıldızıları modellerini sizler için derledik.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder